Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - میزان دیتای مصرفی کاربران اپراتورهای موبایل افزایش چشمگیری پیدا کرده است، به این دلیل که اساسا رشد پوشش دیتای موبایل بسیار بیشتر بوده و هزینه آن نیز به نسبت، کمتر است، ضمن اینکه جذابیت استفاده از آن بیشتر است.
در دوران خانه‌نشینی اجباری و دورکاری کاربران تحت تاثیر گسترش ویروس کرونا، گرایش به ارائه خدمات از راه دور چون آموزش و اطلاع‌رسانی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. و دیگر تسهیلات ببه ناچار افزایش یافت و به همین سبب، استفاده از شبکه اینترنت در همه نقاط جهان افزایش یافته است؛ به همین ترتیب در کشور ما نیز اتصال به شبکه اینترنت و بهره‌گیری از توانایی‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی و ... آن به طرز شایان توجهی بالا رفته است.
در این میان، میزان دیتای مصرفی کاربران اپراتورهای موبایل افزایش چشمگیری پیدا کرده است، به این دلیل که اساسا رشد پوشش دیتای موبایل بسیار بیشتر بوده و هزینه آن نیز به نسبت، کمتر است، ضمن اینکه جذابیت استفاده از آن بیشتر است.
 
مقایسه نسبت افزایش مصرف دیتای همراه اول و ایرانسل
در این خصوص، اخیرا مدیر عامل اپراتور دوم موبایل کشور، از افزایش مصرف دیتا در میان مشتریان خود خبر داده و اعلام کرده که میزان حجم مصرفی کاربران ایرانسل، «به طور متوسط حدود ۱۰ پتابایت در روز است»، وی البته از ثبت یک رکود بالا و استثنایی در شبکه کاربران ایرانسل نیز خبر داده که در روز 17 آذر بوده و عدد «۱۲ و نیم پتابایت» را نشان می‌دهد که عددی درخور توجه و جالب است، و به نوبه خود بیانگر رشد استفاده از دیتا در میان مشترکان و کاربران موبایل است.
 
در همین زمینه، معاون اپراتور اول کشور نیز اخیرا و به همین ترتیب، به افزایش تصاعدی مصرف دیتا در میان کاربران همراه اول اشاره کرده است.
نکته قابل توجه در سخنان این مقام همراه اول این است که در مقدار مصرف دیتا میان کاربران همراه اول، شاهد افزایشی به مراتب بیشتر از اپراتور دوم هستیم، و بدین ترتیب، اپراتور اول رکورددار مصرف دیتا در کشور است.
در این گزارش، وی تصریح کرده که میزان مصرف دیتا در میان کاربران همراه اول، در همه روزهای هفته، «به طور متوسط روزانه کمتر از ۱۲ پتابایت نیست»، ضمن اینکه گاهی به ۱۲ و نیم پتابایت در روز هم می‌رسد.
بنابراین عملا کاربران اپراتور اول موبایل، رکورد استفاده از دیتا در کشور را در دست دارند.
 
آمار رگولاتوری چه می‌گوید؟
بر اساس گزارش سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در سه ماهه دوم سال 99، تعداد مشترکان اینترنت 3G و 4G اپراتور اول قریب به بیش از 38 میلیون نفر است که از این تعداد، بیش از 11 میلیون کاربر(حدود 32 درصد) مشترک اینترنت 3G و 26 میلیون کاربر(حدود 68 درصد) مشترک اینترنت 4G هستند.
از سوی دیگر، تعداد مشترکان اینترنت 3G و 4G ایرانسل در همین بازه زمانی، بیش از 35 میلیون نفر است که حدود 8 میلیون کاربر(حدود 23 درصد) از اینترنت 3G و حدود 27 میلیون کاربر(حدود 77 درصد) از اینترنت 4G اپراتور دوم استفاده می‌کنند.
در همین بازه زمانی، رایتل نیز حدود 32 میلیون کاربر را تحت پوشش قرار داده که حدود 900هزار کاربر این اپراتور از اینترنت 3G و 23 میلیون کاربر از اینترنت 4G اپراتور متبوع خود استفاده می‌کنند.
مطابق آمار رگولاتوری نیز دو اپراتور موبایل کشور، یعنی همراه اول و ایرانسل، به ترتیب رتبه نخست و دوم را در توسعه ارتباطات باند پهن و نتیجتا، مصرف دیتا در میان کاربران بر عهده دارند، موضوعی که مستقیما با توسعه کشور به ویژه در شرایط ویژه پاندمی کرونا در ارتباط است.
 
 

با توجه به آمارهای سازمان تنظیم مقررات و تعداد کاربران اپراتور اول کشور، میزان دیتای مصرفی کاربران همراه اول نسبت به سایر اپراتور بیشتر بوده و رکورد کاربران ایرانسل، پیشتر توسط اپراتور اول کشور ثبت شده بود.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: دیتای همراه اول ایرانسل کاربران همراه اول میلیون کاربر حدود کاربران اپراتور میان کاربران اپراتور اول اینترنت 3G

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۰۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است

سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره علل تصادفات  گفت:  یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی ‌بالاترین درصد یعنی ۴۶ را به خود اختصاص داده است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد. 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد. 

سرهنگ کشیر گفت: همچنین تحقیق نشان می‌دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد و مصرف مواد مخدر ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند. 

او تصریح کرد: راننده از مواد مخدر استفاده کرده و پشت فرمان نشسته و باعث شده  روح و روان و سیستم اعصاب وی او تحت تاثیر قرار ‌بگیرد که از جمله تاری دید، کاهش شدید شنوایی، درگیری ذهنی و مغزی و درک نکردن فاصله از مواردی است که می‌تواند برای این راننده اتفاق بیفتد که نتیجه‌ای جز تصادف در پی نخواهد داشت. 

سرهنگ کشیر افزود: همچنین استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد در بروز حوادث رانندگی تاثیر دارند. 

او  بیان کرد: این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم. شوخی با این اعداد شوخی با جان و زندگی خود و خانواده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • دستگیری سارق گوشی همراه با ۸ فقره سرقت در کهگیلویه
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • ناسا پس از نیم‌قرن نقشه آبی زمین را دوباره ترسیم کرد/ عکس
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا